Nieuws

Cadeau nodig?

De grote vraag die iedereen zich afvraagt is "wat geven we dit jaar". Het blijft altijd moeilijk maar misschien zijn de producten van Jij-Pedicure de oplossing. 

Als u echt niet kan kiezen kunt u natuurlijk ook een cadeaubon van Jij-Pedicure schenken.

Love my job

Eindejaarsgeschenk

1636367845873

Herfst

Wat een mooie tijd met al die gekleurde bladeren die voor uw voeten vallen.

Waarom is een gespecialiseerd voetverzorging belangrijk?

Uw voeten zijn van groot belang! U staat er immers de hele dag op. Soms denkt u bij een pedicure aan een luxe behandeling zoals bij een kunstnagelstyliste. Maar helaas is dit niet zo en komen mensen pas bij een gespecialiseerd voetverzorger terecht als ze klachten hebben. U kan dit voorkomen!

Sport u veel?
Heeft u pijnlijke voeten?
Wilt u uw voeten graag laten zien in de zomer?
 
Eelt, likdoorns ingegroeide nagels en kloven kunnen veel pijn en ongemakken geven. Een professioneel gespecialiseerd voetverzorger zoals Jij-Pedicure zorgt ervoor dat uw voeten gezond blijven en verlost u van uw pijnklachten.
 
Genoeg redenen om een afspraak te maken bij 'Jij-Pedicure'. Ik verzorg uw nagels, de voethuid en behandel deskundig de kleine voetkwalen (Eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, kallknagels, andere nagelafwijkingen, antie druk orthese, ...). 
De behandeling bij Jij-Pedicure bestaat dus uit veel meer dan alleen nagels knippen. 
Tevens werk ik met de professionele Podomaster Digit Turbinefrees. Deze frees werkt sneller, is aangenamer voor de voeten en heeft een stillere motor waardoor u in een rustgevende omgeving optimaal kan genieten van uw professionele pedicure behandeling.

Draag zorg voor uw voeten!

Een echte warme zomer zat er dit jaar niet in daarom is het ook even schrikken als de laatste vakantie dagen voorbij zijn.
September komt er aan en gaat verder in de herfst. Zomer schoen gaan de kast in en dichte soms te smalle schoenen komen naar boven.
Veel mensen laten hun voeten enkel in de zomer verwennen maar een goede voetverzorging is ook in de winter van groot belang.

Mijn droom

Sinds 2015 ben ik zelfstandig bezig als gespecialiseerde voetverzorger en dit nog steeds met veel plezier.
Mijn man noemt mijn praktijk een uit de hand gelopen hobby 🤩 maar voor mij is het veel meer.
Als gespecialiseerde voetverzorger houd ik, mij bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen.
Ook voor gespecialiseerde behandelingen, zoals o.a. de behandeling van ingegroeide nagels, de behandeling van een risicovoet, kunt u bij Jij-Pedicure terecht. Risicovoeten zijn voeten waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, kanker, spasticiteit) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Nagelreparatie (Onychoplastie)

Nagelreparatie is een manier om uw beschadigde nagel te laten herstellen. Bij deze techniek word de natuurlijke nagel gedeeltelijk door een kunstnagel vervangen. Nagelreparatie zorgt er voor dat u de oorspronkelijk gevormde nagelwallen blijft behouden maar ook voorkomt het dat het nagelbed onjuist gaat opgroeien en blijvende nagelmisvormingen of ingroeiing veroorzaakt.
Wilt u hier over meer weten? Spring dan gerust eens binnen.

Zomer drukte

Gelieven er rekening mee te houden dat door de zomerdrukte mijn agenda zeer vol zit waardoor het moeilijk is om de geannuleerde afspraken op korte termijn terug in te plannen.
Dank u voor uw begrip.

Jaarlijks verlof: van 7 augustus tot 22 augustus

Love my job

Clavus

Clavus, eeltpit, ekstersoog👣
Het zijn ongemakken waar u bij Jij-Pedicure mee terecht kunt.

Opleiding: Voetzorg medical taping

De tape zorgt ervoor dat de huid iets wordt opgetild, waardoor er meer ruimte ontstaat in het onderhuids bindweefsel. De druk op de zenuwreceptoren, bloedvaten en lymfevaten die hierin liggen wordt verlicht met als gevolg meer bewegingsvrijheid, minder pijn en het bevorderen van de eigen geneeskracht van het lichaam.
Heb tijdens de cursus veel bijgeleerd wat ik als gespecialiseerd voetverzorger wel en niet mag doen met taping.

Oeps

Lieve klanten, er is helaas geen plaats meer in juli en augustus voor een voetverzorging.
Mocht er onverwachts toch een annulering zijn zal ik ze posten helaas enkel op Facebook.
Geen faceboek, geen probleem. U kunt zich ook op de lijst laten zetten dan bel ik u zonsnel mogelijk  als er plaats is
Sorry voor het ongemak.
 

Bijscholingen/opfriscursusen

De opfriscursus verband en druk ontlastende technieken zit er weer op 😃

Aangezien ik veel waarde hecht aan de kwaliteit van een voetverzorging vind ik het belangrijk om op regelmatig basis bijscholingen/opfriscursusen te volgen.

Fijne Vaderdag

Vandaag verdienen alle mannen om eens extra verwend te worden. 
Fijne vaderdag

last minute

De vakantie komt er aan en iedereen wil mooie voeten. Door deze drukte zijn de plaatsen snel volzet. Wacht daarom niet te lang met uw afspraak te plannen en kijk snel op Afspraak maken 

Jij-Pedicure zal gesloten zijn van 7 t/m 22 augustus 2021