Nieuws

Gehwol FUSSKRAFT Soft Feet Butter

Product in de kijker "Gehwol FUSSKRAFT Soft Feet Butter" Geniet thuis van heerlijke zachte voeten met Gehwol FK Butter met granaatappelextract, moringaolie en hyaluron. ♡ Granaatappelextract zorgt voor vocht en maakt de huid soepel. Met zijn grote aantal fytochemicaliën zorgt de granaatappel voor een ontstekingsremmend en antioxidant effect. De vermindering van vrije radicalen wordt ondersteund en de vochtbalans van de huid wordt in evenwicht gehouden. ♡ Moringa-olie heeft een hoog gehalte aan vitamine E, helpt het vocht in de huid te houden en beschermt ook tegen vrije radicalen. Moringa-olie heeft een gladmakend effect en is daarom bijzonder geschikt voor de droge, ruwe en schilferige huid. ♡ Het bijzonder diepwerkende hyaluronzuur kan zelfs in diepe huidlagen vocht vasthouden, avocado-olie en vitamine E versterken de regeneratie van de huid en haar afweer. Shea butter zorgt ook voor een mooie zachte huid. Gehwol Soft Feet Butter heeft een stevige, romige consistentie, gecombineerd met een bijzonder fruitige geur. Bij het masseren smelt de boter langzaam op de huid en geeft de waardevolle ingrediënten geleidelijk aan de huid af. Het kan ook als voetmasker worden gebruikt, de boter wordt in een dikkere laag aangebracht en kan bijvoorbeeld 's nachts in de huid trekken. Alle Gehwol producten zijn dermatologisch getest, geschikt voor diabetici. En te verkrijgen bij Jij-Pedicure onder van collect and co.

Gehwol FUSSKRAFT Soft Feet Peeling

Product in de kijker "Gehwol FUSSKRAFT Soft Feet Peeling"

Gehwol FUSSKRAFT Soft Feet Peeling met bamboe verwijdert op een milde wijze de afgestorven huidcellen grondig, vernieuwt het huidoppervlak en maakt dat glad. Natuurlijke bamboe-deeltjes en jojoba-was bevorderen een voorzichtige massage en activeren de doorbloeding van de huid.

Suikerkristallen vergemakkelijken het snel loskomen van losse huidschilfers.

Avocado olie en honigextract verzorgen de huid met waardevolle verzorgende stoffen, Vitamine E beschermt de huid en voorkomt voortijdige veroudering. De huid wordt beter doorbloed en op de volgende verzorging voorbereid en zo wordt de opname van waardevolle actieve stoffen vergemakkelijkt.

Dermatologisch getest en ook geschikt voor diabetes.

Deze kunt u kopen onder de vorm collect and co, zoals de overheid dit vermeld.

Gehwol FUSSKRAFT Mint

 Product in de "Gehwol FUSSKRAFT Mint"
 
Gehwol FUSSKRAFT Mint is een snel absorberende balsem die uw voeten fris en fit maakt, voor of na een actieve dag.
Het verenigt de weldadige verkoeling van een pepermuntlotion met zorg vervaardigd uit Aziatische kruiden oliën met de zacht verzorgende werking van een balsem die direct door de huid wordt opgenomen.
Natuurlijke menthol, etherische oliën van rozemarijn, bergdennen en lavendel verfrissen en geven vermoeide en branderige voeten spontaan weer nieuwe kracht.
Beproefde antiseptica voorkomen voetschimmel en jeuk tussen de tenen en zorgen voor een aangename voetengeur.
De crème trekt snel in, maakt de huid niet vet, verkoelt, verfrist en geeft het aangename gevoel van verzorgde voeten.
Dermatologisch getest en ook geschikt voor diabetes.
Deze kunt u kopen onder de vorm collect and co, zoals de overheid dit vermeld.

FUSSKRAFT 👣

De Gehwol FUSSKRAFT producten verzorgen en verwenen uw voeten en benen intensief. Er zijn verschillende soorten te verkrijgen bij Jij-Pedicure. Zo is er o.a. Gehwol FUSSKRAFT MUNT die uw voeten fris en fit maakt na een actieve dag. Gehwol FUSSKRAFT ROOD is een verwarmde onderhoudsbalsem voor de droge huid van de voet. Of liever iets meer hyaluron op uw voeten? Dan is mischien de Gehwol FUSSKRAFT Soft Feet lijn iets voor u.

Herfst 2020

De avonden beginnen donkerder te worden.

Om uw privacy te respecteren doe ik het gordijn naar onder. Hierdoor kan het lijken dat ik gesloten ben. Geen paniek. Jij-Pedicure is gewoon open.

Oktober 2020

De herfst maakt langzaam zijn intrede en daar komt geregeld een regenbui bij kijken. Maak van oktober een maand om te genieten en kom langs bij Jij-Pedicure.

Wat doet Jij-Pedicure

Jij-Pedicure is een gespecialiseerde voetverzorger die uw nagels, de voethuid verzorgt en behandel deskundig de kleine voetkwalen (eelt, likdoorns, verdikte nagels, nagelafwijkingen, orthese,...). De behandeling bij Jij-Pedicure bestaat dus uit veel meer dan alleen nagels knippen.
Tevens werk Jij-Pedicure met de modernste technieken zoals o.a. de professionele Podomaster Digit Turbinefrees. Deze frees werkt sneller, is aangenamer voor de voeten en heeft een stillere motor waardoor u in een rustgevende omgeving optimaal kan genieten van uw professionele pedicure behandeling.
Jij-Pedicure volgt ook regelmating bijschooling. Het BVV-Kwaliteitslabel is in aanvraag. 

Uw voeten zijn van groot belang!

U staat er immers de hele dag op. Maar helaas komen mensen pas bij een gespecialiseerd voetverzorger terecht als ze klachten hebben. U kan dit voorkomen!
Sport u veel?
Heeft u pijnlijke voeten?
Eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en kloven kunnen veel pijn en ongemakken geven.
Jij-Pedicure
de professioneel gespecialiseerd voetverzorger zorgt ervoor dat uw voeten gezond blijven en verlost u van uw pijnklachten.
Genoeg redenen om een afspraak te maken bij 'Jij-Pedicure'. Dit kan online of via de telefoon

Na jaar in zicht!

Helaas is de zomer bijna gedaan. Onze zomer schoenen worden om gewisseld voor dichten schoenen.
Zorg dat uw dichte schoenen ruim genoeg zitten. Pas bij voorkeur de nieuwe schoen in een late namiddag en wandel even door de winkel. Er zijn verschillend breedte in schoenen ter beschikbaar.
Laat u niet strikken en kies voor comfort in uw schoenen.

De wrat

De gewone wrat wordt veroorzaakt door huidcontact met het humaan papillomavirus (HPV-virus). Er zijn verschillende soorten wratten die je kunt herkennen aan de bloemkoolachtige uitstulpingen van de huid die worden veroorzaakt door een virusinfectie.
Een ander doort wrat zijn de parel- of waterwratjes. Die worden veroorzaakt door het molluscipox-virus. Ze zien eruit als kleine, met water gevulde bolletjes, met in het midden een soort van naveltje.
Wratten zijn besmettelijke. Het is niet bekend waarom de één wel wratten krijgt en de ander niet. Bij kinderen gaan ze meestal vanzelf weer weg maar bij volwassenen zijn ze wat hardnekkiger. Blijft u er last van hebben. Ga naar de huisarts of dermatoloog.

Vernieuwde online boekingwidget

 Voor wie hem al gebruikt zal er weinig veranderen. Het voordeel is dat u tijdens de zomermaanden nu 8 weken op voorhand zelf kunt boeken ? Voor wie er nog een afspraak wil maken, juli is volgeboekt maar er is nog plaats in augustus.

Vernieuwde online boekingwidget

 Voor wie hem al gebruikt zal er weinig veranderen. Het voordeel is dat u tijdens de zomermaanden nu 8 weken op voorhand zelf kunt boeken ? Voor wie er nog een afspraak wil maken, juli is volgeboekt maar er is nog plaats in augustus.

Huisbezoeken

Bij patiënten ouder dan 80jaar of hulpbehoevend sta ik graag klaar om aan huis te komen. Helaas gaat dit enkel op donderdag en vrijdag. Hierdoor neemt Jij-Pedicure geen nieuwe huisbezoeken meer aan. 

U kunt altijd terecht in de praktijk.

Afspraken maken?
Kijk snel op www.Jij-Pedicure.be of
tel.: 0449 25 10 17